Русские страницы English version
 
 

Tisztelt Cégvezető Hölgyem / Uram!
 

Szeretnék a figyelmébe ajánlani néhány programot, melyet kísérő programként is tudnak biztosítani az Önök vendégei, ügyfelei részére.
 
Időutazásra hívom Önöket Gödöllőre a Királyi Kastélyba. Erzsébet királyné kedvelt kastélya várja Önöket. A 28 hektáros parkban az öreg fák elsuttogják a királyné néhány titkát. Ha többre is kíváncsi látogasson el hozzánk! Rövid időre Ön is átváltozhat és kipróbálhatja a régi ruhákat egy fotó erejéig.
 
Nem messze innen a volt királyi vadászterületen ma ízelítőt kaphat a régi lovas hagyományokból. A "nagy sámán" zenéje kíséri az Árpád korabeli nomád show-t vagy a huszárok ügyességi bemutatóját élvezheti, ahová időközben a királyné is megérkezik. A Lázár Lovas park nem kevésbé látványos csikós show-val és kocsikázással szórakoztat.
 
Budapest mellett Szentendrén élvezheti a művészet adta szépséget. A galériák sokasága és a művészetek utcája különleges hangulatot kölcsönöz a városnak. A "fárasztó" élmények után új erőre kaphat egy kis marcipán társaságában.
 
Ez csak egy töredék a lehetőségek palettájáról, de ha felkeltettem érdeklődését, hívjon! Remélem hamarosan találkozunk. Addig is minden jót kívánok!
 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Az oldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát és az erre vonatkozó adatkezelési feltételeket.
 

Újdonságok
 
privát idegenvezetés Budapesten, idegenvezetés Magyarországon, orosz nyelvű idegenvezető, angol nyelvű idegenvezető, városnézés egyénileg, városnézés saját kocsival Budapesten, egyéni túrák Magyarországon, csoportkísérés oroszul, Sarlai Júlia